Diensten


Diensten

Mijn diensten lopen uiteen van het schrijven van een reclametekst voor een bepaald product dat u verkoopt tot het schrijven van een report over bijvoorbeeld een mode-event dat u organiseert. Hieronder vindt u een overzicht met een korte beschrijving van de diensten waar u mij voor in kunt schakelen. Staat wat u zoekt er niet tussen? Neem toch even contact op met mij om uw vraag aan mij voor te leggen.

Voor de volgende diensten kunt u in ieder geval bij mij terecht:

SEO teksten

SEO teksten voor uw website of blog zorgen voor een betere vindbaarheid en ranking in Google. Dit zorgt voor meer bezoekers en dat kan weer leiden tot meer klanten. SEO teksten moeten naast het zorgen voor een betere vindbaarheid ook prettig leesbaar zijn voor de lezers en potentiele klanten overhalen om gebruik  te maken van uw diensten.

Teksten vertalen

Teksten en artikelen kunnen uit het Engels vertaald worden voor bijvoorbeeld uw website, blog of brochure. De tekst blijft in principe hetzelfde, maar wordt vertaald in prettig leesbaar Nederlands. Aan de inhoud van de tekst verandert er dus niets.

Teksten redigeren

Het aanpassen of herschrijven van uw bestaande teksten, zodat ze foutloos, prettiger leesbaar zijn voor uw bezoekers en/of voldoen aan de SEO eisen. Als u het lastig vindt een goede tekst te schrijven of wilt dat iemand met een professioneel oordeel naar uw teksten kijkt, kunt u mij hiervoor inschakelen.

Artikel schrijven

Artikelen voor brochures, magazines of kranten. Ook voor al uw offline teksten kunt u mij inschakelen. Deze kunnen geschreven, herschreven of vertaald worden. Dit kunnen bijvoorbeeld informatieve teksten zijn, maar ook reclameteksten of een report. Neem contact op voor de mogelijkheden.