Over mijTekstschrijver

Een tekstschrijver met een fascinatie voor taal en een creatieve geest;

dat ben ik. Schrijven is al van jongs af aan mijn passie. Ik begon als kind met het schrijven van verhalen en later kwamen daar gedichten, songteksten en vervolgens teksten en artikelen voor websites en andere media bij. Mijn doel is niet alleen teksten te schrijven die prettig leesbaar zijn en zorgen voor meer websitebezoekers, maar ik wil ook dat mijn teksten indruk achterlaten en de lezer treffen.

Mensen- en taalkennis

Na mijn studie Psychologie heb ik jaren gewerkt in de hulpverlening en het onderwijs. Binnen het onderwijs begeleidde ik o.a. dyslectische kinderen en was veel bezig met taal. Ik beschik door dit werk ook over veel mensenkennis en kan mij goed inleven in anderen. Daardoor kan ik mij als tekstschrijver heel goed afstemmen op zowel de wensen van mijn opdrachtgevers als hun klanten.

Ervaring

Ik heb besloten mijn hart te volgen en als freelance tekstschrijver te gaan werken. Het volgen van een cursus om het vak van SEO-tekstschrijver te leren was een goede opstap. Inmiddels heb ik ervaring opgedaan met het schrijven van SEO teksten voor websites, het schrijven van artikelen voor media en brochures, onderhouden van blogs, redactiewerk en het vertalen van teksten.